De största segrarna sker på hemmaplan

Case

Andreas Collin är landslagsman i en av de tuffaste grenarna i Paralympics. Han har tävlat mot de bästa i världen och skördat många vinster. Men den största vinsten sker inte på planen utan på lekplatsen hemma i Frölunda.

Andreas har en ryggmärgsskada från födseln som gjort honom förlamad i både rygg och nacke. Det har däremot inte hindrat honom från att bli en framgångsrik spelare i svenska rullstolsrugbylandslaget. För att få den balans och stabilitet som behövs för att kunna träna och vara mer aktiv i vardagen använder Andreas sig av ett Evoflexbälte från HEA Medicals. Bältet är ett tvåpunktsbälte som ger honom rätt stöd för bål och bäcken.

Men det är inte på rugbyplanen som Andreas har sina största segrar. De har han när han är med sin dotter. Med hjälp av det elastiska universalband kan han nu vara aktiv i sin dotters uppväxt. Allt från att byta blöjor till att lyfta upp henne i stolen är nu en enkel sak. Men att kunna ge henne fart i gungorna på lekplatsen är den största vinsten av alla.

Jag är jättenöjd med både mitt bälte och Quokkaväskan. Grejerna jag hade innan är inte i närheten av HEAs produkter. Andreas Collin