Bart Van der Heyden ger sin syn på hälsoekonomi

”Tänk hälsoekonomi – sitt rätt” är rubriken på Bart Van der Heydens två föreläsningar under Leva & Fungera på Nya scenen.

Kom och lyssna!

Tisdag 4 april kl 14:00
Onsdag 5 april kl 13:30

Leva & Fungera är den viktigaste mötesplatsen för både bransch och brukare. HEA Medical har firat 20 år och Leva & Fungera är Nordens främsta mötesplats för människor som söker hjälpmedel. Tillsammans med arrangörerna av mässan bjuder man in den belgiska fysioterapeuten Bart Van der Heyden som kommer att ge sin syn på hälsoekonomi. Bart en eftertraktad föreläsare i hela världen med unika erfarenheter av positionering, förflyttning och sårbehandling. Han är specialiserad inom området rullstolssittande och har över 20 års erfarenhet som praktiserande sjukgymnast och håller föreläsningar för arbetsterapeuter och fysioterapeuter i Europa, Asien, Canada och USA.


Bart Van der Heyden i avslappnad position (foto Linnea Bengtsson)

På Leva & Fungera är man glada att man lyckats övertyga Bart Van der Heyden att komma.
”Bart kommer att köra två föreläsningar för professionella om hälsoekonomi och jag är övertygad om att det kommer att vara fullsatt” säger Maria Nilsson som är projektledare och ansvarig för Leva & Fungera.


Maria Nilsson är projektledare för Leva & Fungera och välkomnar Bart Van der Heyden.

Under Leva & Fungera kommer Bart att vända på begreppet och se hur ett förebyggande arbete kan löna sig långsiktigt och skapa en hållbar totalekonomi, jämfört med att fokusera på kostnadsbesparingar.

Tillbaka