Om oss

HEA Medical vill ge människor med funktionsnedsättning möjligheten till ett bättre liv med hjälp av smarta hjälpmedel från hela världen.

Sortimentet består främst av bälten och selar, ramper, antihalkmaterial, rullstolstillbehör, armhjälpmedel, tryckavlastande hjälpmedel samt hjälmar och huvudstöd.

Kunderna är hjälpmedelscentraler, sjukhus och ortopedverkstäder i landsting och kommuner över hela Sverige. Dagligen är vi i kontakt med engagerade arbetsterapeuter och fysioterapeuter som ofta har unika utmaningar och önskemål. Vårt mål är givetvis att alltid hitta den bästa lösningen för varje kund.

Företaget HEA grundades 1929 och HEA Medical startade 1996. Från starten har bolagets verksamhetsidé varit att erbjuda brukare i Sverige hjälpmedel från världsledande tillverkare.

Vi vill helt enkelt erbjuda ett bättre liv.

Om oss - Ett bättre liv

Vår vision:
Ett bättre liv

HEA Medical
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg
Tel: 031 – 15 73 20
E-post: info@heamedical.se
Org.nr: 556532-7128

Workshop

Vi har genom åren utarbetat workshops, riktade till dig som är förskrivare med fokus på sittproblematik och på möjligheterna att skapa en säker, stabil och komfortabel positionering för rullstolsbrukare. En upprätt hållning som är bekväm och funktionell är en prioritering för alla som sitter i rullstol. Vi kan också skräddarsy program för hjälpmedelstekniker.

HEA Medicals kunder är hjälpmedelscentraler, sjukhus och ortopedverkstäder i landsting och kommuner över hela Sverige, ett land med stora avstånd. Många kunder, oftast väldigt engagerade arbetsterapeuter och fysioterapeuter har unika utmaningar och önskemål med enskilda brukare och det är därför viktigt att kunna ge tips och råd som verkligen hjälper.

Kontakta oss om du önskar en workshop utifrån din arbetsplats eller om det bara handlar om en produktvisning.

Vi sponsrar

Gothenburglions

Invalidos

HEA Direkt 031 - 15 73 20

Ge oss din utmaning så svarar vi med en lösning inom 24 h. Över 50 års erfarenhet i kombination med en lösningsfokuserad attityd ger oss fina möjligheter att hjälpa dig med ditt case.

HEA Medical AB ett-battre-liv-img

Besök oss
Norra Ågatan 10
416 64 Göteborg

Kontakta oss
031 - 15 73 20
info@heamedical.se

Beställningar
031 - 15 73 20
order@heamedical.se