HEA Medicals hemsida ger arbetsterapeuter och sjukgymnaster tips och råd

HEA Medicals kunder är hjälpmedelscentraler, sjukhus och ortopedverkstäder i landsting och kommuner över hela Sverige, ett land med stora avstånd. Många kunder, oftast väldigt engagerade arbetsterapeuter och fysioterapeuter har unika utmaningar och önskemål med enskilda brukare och det är därför viktigt att kunna ge tips och råd som verkligen hjälper.

I samband med Leva & Fungera presenteras nya heamedical.se som är utvecklad med utgångspunkten att erbjuda bättre service med tips och råd för förskrivarna, ofta med individuellt mer eller mindre svåra utmaningar.

För Johan Fälemark är det viktigt att man alltid försöker vara tillgänglig. ”Vår policy är att alltid svara i telefon när våra kunder ringer under arbetstid. Vi har till exempel ingen automatiserad kundtelefon med svarsalternativ.” säger Johan och påpekar den nya hemsidan aldrig ska ersätta den personliga kontakten utan bara vara ett hjälpande komplement som skall göra livet lite enklare för kunderna.

Johan Fälemark välkomnar besökare till HEA Medicals monter under Leva & Fungera där alla har möjlighet att såväl se och känna på produkterna som att diskutera de många utmaningar som hjälpmedel för funktionsnedsatta ofta innebär.

HEA Medical fyller 20 år med samma ägarfamilj i 88 år – sedan 1929

HEA Medical har ställt ut på Leva & Fungera sedan mässan startade och även innan mässan fanns i sin nuvarande form. I år är satsningen större då bolaget just firat 20 år. HEA Medical startades 1996 av Hans Adamsson. Det fanns redan en historia och ett kunnande då familjeföretaget HEA grundades 1929.

”Vi har egentligen samma idé idag som för tjugo år sedan. Det handlar om att erbjuda ett bättre liv för de som använder våra produkter och det kommer vi att visa under Leva & Fungera” avslutar Johan Fälemark som är son till Hans Adamsson. HEA Medical är ett familjeföretag i ordets rätta bemärkelse.

Tillbaka