Roll-a-ramp är nytänkande. Lätt, flexibel och byggbar utan begränsning

Roll-a-ramp är en flexibel byggbar ramp i aluminium som kan byggas i flera längder och bredder. Den är enkel att sätta ihop och ta isär. Den rullas ihop vilket underlättar förflyttning. Roll-a-ramp används och monteras som en fast installation, men lika ofta används den tillfälligt i väntan på en större ombyggnad.

Den första som beställde Roll-a-ramp var Brain Bus, en rullande utställning som åker land och rike runt och informerar om Neurologiska sjukdomar som ALS, Parkinson, MS och Stroke. För att utställningen skall vara tillgänglig för alla använder man en tolv meter lång Roll-a-ramp som leder in i bussen, fördelat på två sex meterslängder med två plattformar.
”Brain Bus-teamet bygger upp rampen varje morgon och monterar ner och rullar ihop den varje kväll, så vi vet att den fungerar” berättar Johan Fälemark, som på bilden sitter på den Roll-a-ramp som Brain Bus använder dagligen.

”En nyhet är att det går att hyra Roll-a-ramp. Vi har upptäckt att både privatpersoner, olika organisationer och vissa landsting föredrar att hyra rampen från en dag upp till ett par månader” fortsätter Johan.

Tillbaka