Aktivitet och utbildning som ger glädje i livet

Case

När Denise Smith-Irwin får in underarmen i sitt dynamiska armstöd kan hon åter vara aktiv. Allt sedan 2003 när bilolyckan förändrade allt med en ryggmärgsskada som gjorde att hon förlorade förmågan att gå. Dessutom begränsades hennes överkroppskontroll och handfunktion. Nu är Denise aktiv igen och kan ägna sig åt sin passion att utbilda andra. Både i naturen och i styrelserummet

2012 var Denise medgrundare till Dream Catcher Balloon som erbjuder skräddarsydda luftballongturer för människor med olika typer av funktionsvariationer och för krigsveteraner. Allt för att visa glädjen med att flyga i ballong. Hon tycker också mycket om att besöka vandringsleder men med försvagad kontroll i överkropp och hand var det en utmaning.

Livet förändrades igen när Denise fick ett dynamiskt armstöd från Bodypoint monterad för sin högra arm. Ett justerbart armstöd för armbåge, underarm och hand som monteras på rullstol. Nu sitter hon med i styrelsen för Ian’s Ride som är en organisation som främjar tillgänglighet utomhus. Denise har examen i specialpedagogik och hennes senaste projekt är att lansera fritidshem runtom i USA.

”Utbildning är min passion i livet och detta armsupport är inte som något annat hemi-armstöd jag provat. Nu klarar jag och orkar så mycket mer”.

Detta armsupport är inte som något annat hemi-armstöd jag provat.