De största segrarna sker på hemmaplan

Case

Andreas Collin är landslagsman i en av de tuffaste grenarna i Paralympics. Han har tävlat mot de bästa i världen och skördat många vinster. Men den största vinsten sker inte på planen utan på lekplatsen hemma i Frölunda.

Andreas har en ryggmärgsskada från födseln som gjort honom förlamad i både rygg och nacke. Det har däremot inte hindrat honom från att bli en framgångsrik spelare i svenska rullstolsrugbylandslaget och i hemmalaget Gothenburg Lions. För att få den balans och stabilitet som behövs för att kunna träna och vara mer aktiv i vardagen använder Andreas ett Evoflex höftbälte från Bodypoint. Ett tvåpunktsbälte som ger honom rätt stöd för bål och bäcken.

Men det är inte på rugbyplanen som Andreas har sina största segrar. De har han när han är med sin dotter. Med hjälp av elastiskt universalband från Bodypoint kan han nu vara aktiv i sin dotters uppväxt. Allt från att byta blöjor till att lyfta upp henne i stolen är nu en enkel sak. Men att kunna ge henne fart i gungorna på lekplatsen är den största vinsten av alla.

”Nu har det gått ett par år sedan bilderna togs och jag har hunnit bli pappa igen. Den här gången blev det tvillingar så nu använder jag universalbandet varje dag”.

Jag är jättenöjd med både mitt bälte och Quokkaväskan. Grejerna jag hade innan är inte i närheten av HEAs produkter. Andreas Collin