En vinnarskalle med ordning och reda

Case

När Martin Olsén sätter sig i sin Stricker påhängscykel och ger sig ut på vägarna släpper han ogärna förbi någon. Allt sedan han bröt nacken i en dykolycka i Mexico för tjugo år sedan har han bytt dykningen mot sin andra passion, cyklingen.

Martin Olsén är 47 år och jobbar som It-tekniker på en röntgenklinik. När han inte är på jobbet är hans vardag fylld av aktiviteter. Gymträning, musikkonserter och två busiga barn tar upp det mesta av tiden. Men så fort han får tid över ger han sig ut på vägarna i sin cykel.

Tidigare använde han en vanlig ryggsäck som han fäste på rullstolens ryggstöd. Men till skillnad från Quokkaväskan så var den inte anpassad för Martins behov. När mobilen ringde blev det till ett företag att stanna, få tag på, öppna och hitta något i ryggsäcken. Ofta hann mobilen tystna.

”Nu har jag alltid Quokkaväskan med mig. Också i bilen och på rullstolen. Jag sparar mycket tid på att slippa rota i min ryggsäck efter plånbok, nycklar, snus och annat viktigt. Allt går smidigare”.

Nu sparar jag mycket tid på att slippa rota i min ryggsäck efter plånbok, nycklar, snus och annat livsviktigt. Allt går smidigare. Martin Olsén