Ordning och reda när man är i farten

Case

Gunilla Wallengren reser både internationellt och i Sverige när hon tävlar i Parafriidrott i rullstol. Hon är flerfaldig SM-, EM- och VM-medaljör och tycker att det är viktigt att kunna förvara sina personliga tillhörigheter på ett säkert sätt i rullstolen, både i vardagen och när hon är på resande fot. Därför använder hon Quokka Crossbag som är tillverkad av rullstolsanvändare för rullstolsanvändare.

 

Gunilla har besökt många av världens länder i samband med tävlingar och träningsläger. Hon är även aktiv och i farten till vardags när hon arbetar som föreläsare. Då är det viktigt att ha en väska som fungerar och är anpassad efter hennes behov. Där vill hon kunna förvara sina personliga tillhörigheter och kunna känna sig trygg, att ingen kan ta väskan ifrån henne. Därför använder hon Quokka Crossbag som är tillverkad av rullstolsanvändare för rullstolsanvändare. Med ett klick är väskan tillgänglig för henne och med ett klick till är den låst och säker för väskryckare. Quokka är den första rullstolsväskan som är designad att vara smart.

”Quokkaväskan liten och smidig och passar mina behov, samtidigt som jag kan känna mig trygg och får ha mina saker ifred”.

Väskorna från Quokka hittar man på www.heawebbshop.se