Rullande dating coach som hjälper andra finna kärleken

Case

Amin Lakhani föddes med muskeldystrofi, blev plugghästen i rullstol utan vänner, tog universitetsexamen med toppbetyg och fick drömjobbet på Microsoft. Då vågade han för första gången bjuda ut en tjej. Tyvärr fick han nobben på ett förnedrande sätt och tappade självförtroendet totalt. Fem år senare kom han tillbaka med besked. Då hade Amin både upplevt kärleken och startat sin egen verksamhet, the dating coach on wheels.

När Amin Lakhani växte upp fick han en mycket tydlig uppmaning av sina föräldrar. ”Amin, du kommer inte att kunna utföra fysiskt arbete, så du måste studera hårdare och prestera bättre än alla andra, om du vill lyckas i livet”. Amin blev en A-student. Plugghästen i rullstol som tog studenten med skolans näst högsta betyg. Han tog examen från ett Ivy League universitet med toppbetyg, vilket ledde till ett drömjobb på Microsoft i Seattle.

”Utåt sett var jag framgångsrik, men inombords var jag ensam. Jag hade få vänner och hade aldrig varit på en date med en tjej. När jag till slut vågade fråga en tjej sa hon ja. Jag trodde jag hade funnit min livs kärlek, men under vår första träff var hon tydlig. – jag förstår inte hur någon kvinna kan bli attraherad av en kille i rullstol”.

Det tog fem år för Amin att återfå självförtroendet med massor av terapitimmar, där han hyrde in en dating coach för att hjälpa honom att komma vidare.

Idag driver Amin the dating coach on wheels som är världens största datingsite för rullstolsanvändare. Även om han fortfarande ibland är osäker har han lärt sig att skapa meningsfulla kontakter och återfått självförtroendet. Nu reser han runt i hela USA och föreläser om sina erfarenheter. Han använder ett höftbälte Evoflex och en rullstolsväska från Bodypoint som sitter vid sidan av elrullstolen på armstödet.

Amins liv har helt förändrats. ”Jag får nya vänner överallt, jag har träffat många kvinnor, upplevt både intimitet, sex och funnit den stora kärleken. Med Evoflexbältet känner jag mig säker när jag reser, även om underlaget är ojämnt. Jag behöver det för att kunna bära och använda min laptop. Min nya hobby är bågskytte, vilket kräver stabilitet och stöd, som bältet ger mig. I rullstolsväskan får jag plats med allt jag behöver under mina resor och den är både diskret och snygg, så ingen tänker på den”.